Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΚΟΜΒΟΣ ΝΟΠΗΓΕΙΩΝ

Και να ο περίφημος κόμβος των Νοπηγείων που με βάσει τα στοιχεία της αστυνομίας τα τελευταία 3 χρόνια έχουν γίνει 45 τροχαία... τα περισσότερα από ξένους οδηγούς που δεν βλέπουν το στοπ, δεν αντιλαμβάνονται ότι φτάνουν σε (κρατηθείτε) ταχείας κυκλοφορίας δρόμο, δεν έχουν συνηθίσει να πηγαίνουν σε προορισμούς δίχως να υπάρχουν ταμπέλες (εδώ έχει γυριστεί και το σίριαλ με την ασπρισμένη κάθε βδομάδα ταμπέλα που γράφει Ελαφονήσι) κλπ. 
Κίνδυνος θάνατος λοιπόν μιας και εκτός του είναι κύριος οδικός άξονας και τα υπεραστικά λεωφορεία στρίβουν αριστερά προερχόμενα από Χανιά για να βρουν την παλαιά εθνική οδό Χανιών - Κισάμου, είναι και ο μοναδικός κόμβος σταυρός σε ολάκερη την Κρήτη. 
Κατά τ΄άλλα το κομμάτι Κίσαμος - Κολυμβάρι με αριθμό Ε65 (διευρωπαϊκό οδικό δίκτυο) είναι παραδομένο και μια χαρά. Για το πόσοι παράδρομοι είναι στο κομμάτι αυτό θα χρειαστούμε ελικοπτεράκι.
Έχει και συνέχεια
Υ.Σ Πάντως αν δεν έχετε με τίποτα άλλο να περάσετε την ώρα σας διαβάστε στην ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ γα τον ΒΟΑΚ .... θα στεναχωρηθείτε.
Και εδώ δείτε πως αντιμετωπίζουν την απαξίωση οι κάτοικοι και οι φορείς της Σητείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: