Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΤΣΕΝΤΖΟΣ ΚΟΡΝΑΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΙΟΝΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ

Επιστολή του ΙΝΚΑ Κρήτης και του προέδρου του προς τους υπουργούς  Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Κύριε υπουργέ κε Κουρουμπλή, κύριε Υφυπουργέ κε Σαντορινιέ,
Σύμφωνα με τον όγκο των προς αποπεράτωση εργασιών προβλέπεται από τους πλοιοκτήτες να υπάρξει ολοκλήρωση τους το πρώτο 15θήμερο του Σεπτεμβρίου και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ώστε να είναι έτοιμο και να έχει ξεκινήσει τα ταξίδια του πριν από την εορτή της Παναγίας στις 24 Σεπτεμβρίου 2017.
Το Σωματείο μας δέχθηκε και δέχεται και πάλι αθρόες καταγγελίες για την μη τήρηση των ημερομηνιών έναρξης των δρομολογίων του ΙΟΝΙΣ στην θέση του Βιτσέντζος Κορνάρος, Πειραιάς - Κύθηρα - Κίσσαμος και αντιστρόφως, όπως είχε ανακοινωθεί δημόσια. (άρθρο VI, παρ.1). Οι αμοιβές των δρομολογίων 38.000, 32.000, 20.030, 16.066 €.
Κύριοι, δεν έχει σχέση ούτε δεχόμαστε καμία Υπουργική Δήλωση ότι έχει σχέση το συμβάν του Σαρωνικού με τις δρομολογημένες διαδικασίες του ΙΟΝΙΣ Πειραιάς - Κύθηρα - Κίσαμος και αντιστρόφως, όπως είχε ανακοινωθεί δημόσια πριν από την εορτή της Παναγίας στις 24 Σεπτεμβρίου 2017 η οποία είναι πριν την σημερινή ημερομηνία 27.09.2017.
Ζητούμε να γίνουν ταχύτατα, η ληφθείσα απόφαση και η υπογραμμένη σύμβαση να τηρηθούν αμέσως και τα δρομολόγια να αρχίσουν αμέσως.
Με τιμή ο πρόεδρος του Δ.Σ.
Γιάννης Αννουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: