Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΣΤΕΛΙΑΝΗΣ

Τελικά αφού δεν πιάνει το πρέπει ας πάμε στο παρακαλετό ... για τον καθαρισμό των δυο πλευρών του δρόμου προς το γήπεδο και των παραλιακών δρόμων απο τα άγρια φυτά, βάτους, χόρτα, τα καλάμια, τις σακούλες με τα οικοδομικά υλικά που είναι ξεχασμένες. Σας παρακαλώ να καθαριστούν και αν δεν μπορείτε ας παραμεριστούν όλα αυτά τα άχρηστα που κάνουν δύσκολη την πορεία των πεζών, ώστε να περνούν γονείς και παιδιά σχολείων. (Μην ξεχάσετε υπάρχει νηπιαγωγείο εκεί κάτω).
Ο δρόμος έχει πολύ κίνηση, παιδιά ανεβοκατεβαίνουν απο και προς δημοτικό στάδιο, οι τουρίστες είναι ακόμα εδώ ... και μεις καθόμαστε.
Απορώ γιατί τα Ξενοδοχεία δε διαμαρτύρονται ή αφού δεν ακούγονται γιατί δεν φροντίζουν αυτά ώστε να καλλωπιστεί η περιοχή.
Κρίμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: