Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ...

Και όμως είναι γεγονός η πρώτη κράτηση, μάλιστα χειμωνιάτικα, έγινε για τα αποτυπώματα. Όπως μου με ειδοποίησε γνωστό συγκρότημα κατοικιών στην Κίσαμο, έλαβαν e-mail με κράτηση για συγκεκριμένες μέρες και για συγκεκριμένους λόγους....
"Κράτηση για 22 και 23 Οκτωβρίου. Ελπίζω να έχετε διαθεσιμότητα. Θα σας αναφέρω και το λόγο που ερχόμαστε γιατί σας αφορά ως περιοχή. Διαβάζοντας ότι βρέθηκαν τα πρώτα ίχνη βάδισης στη Κρήτη αστειεύτηκα ότι δε θα βγάλουν το χειμώνα και σχεδιάζαμε με τη γυναίκα μου να έρθουμε το καλοκαίρι. Μετά από λίγες μέρες μάθαμε ότι ο χώρος υπέστη καταστροφές. Δεν είναι λοιπόν πια αστείο. Ερχόμαστε να το δούμε πριν καταστραφεί τελείως. 
Σας ευχαριστώ για τη κατανόηση στην αλλαγή της ημερομηνίας."

Τελικά μας τρέχουν κάτι τέτοια και ελπίζω λίαν συντόμως να τα δούμε και επισκέψιμα. 
Μάλλον θα πρέπει να μπει στα φυλλάδια απο του χρόνου.... σε όλα τα ξενοδοχεία της περιοχής... και να υπάρχει και η Ryanair φυσικά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: