Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΗΣΕ...ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ

Κλειστό γυμναστήριο Λυκείων... μιας και ο καιρός είναι χάλια και επειδή η συναυλία πρέπει να γίνει για την δημιουργία τμήματος κομμωτικής, το γυμναστήριο τσεκαρίστηκε...
Και αφού δεν στάζει, δήμος, το τμήμα καθαριότητας του δήμου, η πυροσβεστική του δήμου, οι σύλλογοι γονέων των Λυκείων, οι διευθυντές του ΕΠΑΛ κ.Ζουριδάκης και του ΓΕΛ κ. Παπαευαγγέλου αλλά και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας και εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Κισάμου, Βασίλης Γλαμπεδάκης το έκαναν να λάμπει ώστε να φιλοξενήσει την συναυλία αύριο το βραδάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: