Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΥ

Με την "μεγάλη" ομάδα παρόν, σύσσωμο το ΔΣ της ΠΑΕ αλλά και το συμβούλιο των Ακαδημιών τελέστηκε ο καθιερωμένος τώρα και χρόνια αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Κισσαμικού, από τον εφημέριο του Αγίου Σπυρίδωνα παπά Μανόλη Μπαργιωτάκη, στο δημοτικό στάδιο Κισάμου. Μια ενέργεια που σίγουρα μας αιφνιδίασε, αλλά έδειξε ότι στα πλάνα του προέδρου και του Δ.Σ υπάρχει ακόμα η πόλη μας. 
Στην μικρή ομιλία του ο πρόεδρος της ομάδος κ. Ροκάκης τόνισε την σύνδεση της ομάδος με την Κίσαμο και τις ακαδημίες, δίνοντας υπόσχεση για μια καλή πορεία όλων των τμημάτων, ενώ τόνισε ότι προς τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές την ανάγκη να δίνουν σε κάθε παιχνίδι το 110 της 100 των δυνατοτήτων τους, επισημαίνοντας ότι θα είναι δίπλα τους οπουδήποτε στιγμή τον χρειαστούν 

Δεν υπάρχουν σχόλια: