Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΥΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το καλοκαίρι καλά κρατεί και οι τουρίστες δεν χάνουν ευκαιρία για να πάνε Ελαφονήσι.... φυσικά χθες αλλά και σήμερα το πρωί γίνεται το έλα να δεις στην σήραγγα Τοπολίων. 40 λεπτά για 600 μέτρα .... Μήπως κάτι πρέπει να γίνει και εκεί αφού τα φανάρια δεν είναι και ότι πρέπει; Φύγανε οι συμβασιούχοι και η καθυστέρηση είναι μεγάλη. 
Δεν είμαστε ικανοί να επιμηκύνουμε την τουριστική μας περίοδο ούτε ως τον Οκτώβρη.... και μεις κουβεντιάζουμε για όλο τον χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: