Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ; ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ....

- Θα σας πω όμως μιας και έχει παραγίνει το κακό με τα σκυλάκια που παρατάμε δεξιά και αριστερά δίχως να δίνουμε σημασία. Το σκυλάκι που ήταν πεταμένο στο δημαρχείο και κάποιος ή κάποια το μετέφερε εκεί, είχε σπασμένο το ένα του πόδι. (όπως έμαθα το σκυλάκι το έφερε στο δημαρχείο μια μικρή μαθήτρια που το βρήκε στο δρόμο) 
Ευτυχώς δεν το πέταξαν σε κανένα βαρδαλιά, ούτε του έδωσαν την χαριστική βολή...  βρέθηκε και ο Στιούαρτ, ο οποίος έχει αυτή την αγάπη προς τα κατοικίδια που εμείς πετάμε όταν τα βαρεθούμε ή όταν η σκύλα μας γεννά, και το περιποιήθηκε πληρώνοντας μάλιστα όλα τα έξοδα της εγχείρησης .
30.000 Ε είναι η ταρίφα για κακοποίηση ζώων πλέον...κανονίστε!
Ελπίζω οτι και ο δήμο θα κάνει αυτό που πρέπει...και θα ξαναξεκινήσει το πρόγραμμα της στείρωσης των αδέσποτων σε όλο το δήμο.