Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΕ ΣΔΙΤ....

Οκτώ σχολεία στο Δήμο Χανίων εγκρίθηκε πρόσφατα να κατασκευαστούν με ΣΔΙΤ (2ο Δημοτικό Ν. Κυδωνίας (Παρηγοριά), 2ο Γυμνάσιο Ν. Κυδωνίας (Κλαδισός), 2ο Γυμνάσιο Ακρωτηρίου (Καθιανά), 4ο Γυμνάσιο Χανίων (Καλυκά), 18ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο (Λίμνη Τσόντου), 11ο Νηπιαγωγείο ΣΟΔΥ, Δημοτικό Σχολείο Χωραφακίων, Νηπιαγωγείο Περιβολίων (http://www.haniotika-nea.gr/monodromos-ta-s-d-i-t-gia-aneg…/).
Στη Κίσαμο η κατασκευή νέου λυκείου είχε εγκριθεί από το 2011 (εξαγγελία περιφερειάρχη, απόφαση ΟΣΚ ΑΕ). Γιατί δεν συμπεριελήφθη το Λύκειο Κισάμου στην απόφαση έγκρισης; Μήπως δεν υπάρχει το απαιτούμενο ενδιαφέρον από τους αρμόδιους; Υπάρχει κάποια απάντηση (με ενέργειες που έγιναν φυσικά);
Κώστας Χαρτζουλάκης

Υ.Σ Έχουμε και ένα νηπιαγωγείο που κάνει μάθημα σε αίθουσες του 1955!

Δεν υπάρχουν σχόλια: