Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ-ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ 1-0

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της και στο νέο ξεκίνημα που κάνει η ομάδα μας επικράτησε με 1-0 του Αχαρναϊκού στα Περιβόλια, για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ανεβάζοντας κατά πολύ την απόδοσή της στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έφτασε στην τελική επικράτηση με το πέναλτι του Ξύδα στο 64′. Στο 82′ ο Μπεκατώρος αστόχησε σε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους.
Θέλω βέβαια να πω και τον πόνο μου.... μιας και είμαι κοντολαίμης.... οτι οι φίλαθλοι του ΑΟΧ δεν έχουν καταλάβει οτι πάει να δημιουργηθεί μια νέα ομάδα που δεν έχει καμιά σχέση με την παλιά δική τους ούτε με την παλιά δική μας...κάπου λοιπόν μπερδεύονται τα πράγματα και καλό είναι να τα ισιώσουν όσοι μπορούν, πριν στραβώσουν περισσότερο.
Αυτή η νέα ομάδα δεν πρέπει να κουβαλήσει τις πληγές του παλιού ΑΟΧ, δεν πρέπει να γίνει αυτό που ήταν ο ΑΟΧ, για τον λόγο αυτό μάλιστα ξενιτεύτηκε και άλλαξε όνομα για να διορθώσει και όχι να απορροφηθεί απο τους γνωστούς άγνωστους....

Δεν υπάρχουν σχόλια: