Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ FUNDS 
του Φρήντμαν της Σχολής του ΣΙΚΑΓΟ !!!.
Οι κολόγριες τράπεζες με σώμα από κόκκαλα και δέρμα μόνο, που για να ζήσουν πίνουν το αίμα των Ελλήνων και των Ελληνίδων, αλλά και σε όλο τον δυτικό κόσμο το ίδιο, συνεχίζουν αδιάκοπα να υποστηρίζονται και από τους 300 συναυτοεκλεγόμενους και εδώ.
Η σχολή του Σικάγο και ο Φρήντμαν έστειλε στο ράφι τους πολιτικούς και έβαλε τους τραπεζίτες στην θέση τους από την πίσω πόρτα.
Οι πολιτικοί λειτουργούν τώρα ως προστιθέντες, άνευ πολιτικών ευθυνών!!!!.
Η μαγκιά είναι και πέτυχε, να υποβληθούν στο αίσθημα της ενοχής όλοι οι πολίτες, με απλόχερα δάνεια με την δυναμική επιβολή της παραίσθησης ότι μετά θα τα πληρώσει ο Βέγγος με τον Νίκο Ρίζο που περνάν τις γειτονιές με το μηχανάκι. 
Η αναλαμπή που μένει στο Λυκόφως των Πολιτικών Ηγεσιών ΄΄Προκόπης Παυλόπουλος΄΄ όλο και περισσότερο σβήνει.
Ενώ ήρθε η ώρα που μπορούν να δοξαστούν οι Έλληνες πολιτικοί, γονατίζουν για να σφαγιαστούν στην θρησκεία των τραπεζών που δέχονται να τους εκβιάζουν ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ.
Επειδή δεν σάπισε ακόμα το χέρι του Φίλη δεν φοβούνται Θεό.
          Ένας άνθρωπος που πυροβολήθηκε και επέζησε τροχοφόρος πλέον, στην ίδια κατεύθυνση του Φρήντμαν της σχολής του Σικάγο, ο κος Σόιμπλε, υποστηρίζει την εφαρμογή της αριθμοποίησης των ανθρώπων και των κοινωνιών, παρότι χθές αφ ενός έκλεισε η μία του τράπεζα αλλά και η μεγάλη διεθνής προαγωγός αλλοίωσης των επιτοκίων η Ντόιτσε Μπάνκ πνέει τα λοίσθια, χωρίς να του επιτρέπεται να την διασώσει, αφ ετέρου προτείνει στους ισλαμιστές της Γερμανίας να μετατραπούν σε κοσμικούς. Κάτι φαίνεται να τον πονάει στο καρότσι του πολιτικού του φορτίου. Για καιρό τα έβλεπε όλα χαμηλότερα.
   Οι δικοί μας πολιτικοί αποφάσισαν να.....
.. σώσουν, παρά τα άγρια θεόρατα επιτόκια και την κερδοφορία τους που την εξαφάνισαν, τις Ελληνικές τράπεζες, αιμοδοτώντας τις με επαναληπτικές αναδιαρθρώσεις από φόρους στον πληθυσμό. Πολιτική τεχνική εφαρμογή που μας οδήγησε σε οικονομική αιχμαλωσία και σε τεράστιο αριθμό αυτοκτονιών κάτω από την επιβολή της αίσθησης ενοχής που μας ενέπλεξαν, δόλια, με τα δάνεια που ενώ δεν ζητήσαμε τα έστελναν στο σπίτι μας.
Τώρα ενώ είναι η ώρα, πάλι αλλάζουν τους δείχτες στο ρολόι. Ο Γιούνκερ λέει εμείς δεν είπαμε να πουληθούν στα Funds, ο κυβερνητικός βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος κάνει ορθή πρόταση με την Νούκα και ο κυβερνητικός υπουργός Σταθάκης λέει ήταν μνημονιακή μας υποχρέωση, το υπογράψαμε.
Καλά, το να δοθούν στην ίδια τιμή πρώτα στον δανειολήπτη και μετά στα Funds τι χαλάει την μνημονιακή υποχρέωση κύριε Υπουργέ, έλεος λίγη ευελιξία δεν έχετε, εν τάξει είναι όλοι, όσα δεν πληρωθούν στην ίδια τιμή από τους δανειολήπτες θα δοθούν μετά στα Founts σύμφωνα με την μνημονιακή υποχρέωση, που εσείς υπογράψατε παρά το ΟΧΙ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: