Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ.....

Σήμερα έχει γήπεδο ..πάμε να βοηθήσουμε τα Κισσαμιτάκια για νίκη στο θεσμό του Κυπέλλου απέναντι στην Σπάθα Κολυμβαρίου. Στις 17.00 λοιπόν στο δημοτικό στάδιο ο προγραμματισμένος αγώνας για τον 5ο όμιλο του κυπέλλου της ΕΠΣ Χανίων. 
Να θυμίσω οτι στο προηγούμενο παιχνίδι του ομίλου η Θύελλα είχε χάσει από τον Πανακρωτηριακό στο Ακρωτήρι με 4-2, αν και είχε προηγηθεί 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: