Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ...

..να βρεθεί γήπεδο στον νομό μας για τον Κισαμικό
Ελάχιστα γήπεδα στον νομό Χανίων πληρούν τις προϋποθέσεις της κατηγορίας που ανέβηκε ο Κισαμικός. Για τα Περβόλια δεν το κουβεντιάζω, έτσι μας έμειναν Μάλεμε και Εθνικό στάδιο Χανίων. Αν με ρωτήσετε θέλω Μάλεμε, αλλά δεν θα με πειράξει και το Εθνικό στάδιο Χανίων εφ' όσον πληρεί τις προϋποθέσεις.
Φυσικά δεν το κουβεντιάζω για Ρέθυμνο, που τόσο πολύ κουβεντιάζεται τελευταία και μάλιστα από επίσημα χείλη όλο και περισσότερο. Είναι ντροπή άλλωστε να πάει μια ομάδα του νομού μας σε άλλο νομό μόνο και μόνο επειδή κάποιοι θεωρούν οτι το γήπεδο τους είναι.. ιδιοκτησία!! 

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Για την ιστορία, πριν κάποια χρόνια ο Πλατανιάς είχε μείνει άστεγος (εποχές τοπικού τότε) καθώς τοποθετούταν πλαστικός τάπητας στο γήπεδο του στον Πλατανιά (πίσω από το σχολείο) και είχε φιλοξενηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου χωρίς κανένα αντίτιμο.
Αυτό για να μην ξεχνιόμαστε!

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ναι Περικλή και το 2003-2004 ξαναέπαιξε πάλι τσάμπα. Το θέμα είναι όμως οτι τώρα μας φοβούνται....

Ανώνυμος είπε...

Γιατι αγχώνεστε αφού ο Πώποτας είπε οτι σε 4 μήνες θα είναι έτοιμο το Σταδιο

Ανώνυμος είπε...

Ωραιο αλλοθι τώρα το σκεφτηκα, το σταδιο δεν μας το φτιαχνει η περιφέρεια στην καμία... αν η ομαδα παιζει στο Ρεθυμνο...και τα αποτελέσματα δεν είναι καλά , τότε θα φταίει η περιφερεια που δεν έχουμε εδρα και υποβιβαστήκαμε εεε και τι το θέλουμε το στάδιο στο τοπικό μας κάνει και το υπάρχον...αν πάλι τα αποτελέσματα είναι θετικά
και παραμείνουμε στην κατηγορια και η προσελευση είναι ικανοποιητική στο Ρεθυμνο,
τότε θα μας πεί πάλι η περιφέρια τι το θετε το σταδιο καλά είστε στο Ρεθυμνος, θα μας βρουμε και 1-2 βαρβατους χορηγους και όλοι χαρουμενοι!!!