Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΜΕ ΕΝΑ ή ΜΕ ΔΥΟ ;

....πάντα υπήρχαν ικανά άτομα στα δημοτικά συμβούλια και πάντα είχαν καλές ιδέες για τον τόπο μας. Όμως πρώτα πρέπει να κατασταλάξουμε στ΄ όνομα του τόπου που ζούμε. Νομίζω οτι το καλύτερο αυτήν την χρονική στιγμή είναι να βρούμε δυο φιλόλογους, δυο αρχαιολόγους και δυο επιγραφολόγους και να δούμε πως θα γράφουμε το όνομα της πόλης. Μπορεί επίσημα να μας γράφουν με δυο (σ) όμως οι μισοί και βάλε φορείς, κάτοικοι, όλα σχεδόν τα σχολεία το γράφουν με 1(σ). 
Φυσικά τρανό παράδειγμα μπουρδουκλώματος και η παραπάνω φωτογραφία στην επίσημη παρουσίαση της νέας ταυτότητα μας....ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ και από κάτω η νέα ταυτότητα μας ΚΙΣΣΑΜΟΣ. 
Κάτι τέτοια μικρά αν διορθωθούν θα μας κάνουν....καλύτερους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: