Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ.

.. στον Δραπανιά το βράδυ, με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα, βέβαια δεν υπάρχει θέμα προς συζήτηση για τον Μπάλο, και μάλλον θα απογοητευθούν όλοι αυτοί που θα πάνε περιμένοντας να θιγεί το τόσο σοβαρό θέμα που μας προέκυψε. Αντιθέτως ανάμεσα στα θέματα είναι και η παραχώρηση στην μονομετοχική του δήμου Κισάμου, η εκμετάλλευση του Ελαφονησιού.
Καιρός είναι γιατί θεωρώ οτι όσο αργούμε τόσο η περιοχή θα υποβαθμίζεται...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ σκέφτεται και λέει:
1. Η οδική πρόσβαση στον Μπάλο κλίνει
- Τελικά μετατίθεται προσωρινά και ίσως κλίσει από του χρόνου
2. Θα τηρηθεί η νομιμότητα θα κατεδαφιστούν τα αυθαιρετα, η καντίνα του δήμου θα γίνει νόμιμη...και άλλα τέτοια ωραία
- Τελικά ΔΕΝ κατεδαφιστηκε τίποτα όλα θα δουλέψουν ... ρολοι ακόμα και η καντίνα του δήμου.
3. Θα προστατέψουμε την Natura και θα εφαρμόσουμε τον Νόμο...
- Εννοεί μονοδιάστατα? Ισχύει μόνο, για τους οδικώς επισκέπτες, για τους κατοίκους της περιοχής, τα ζώα τους και τις μικροεπιχειρήσεις τους που παλευουν να επιβιώσουν!! Για τους εφοπλιστές κουβέντα αυτοί δεν μολύνουν και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον...
4. Το Ελαφονήσι θα το συνεκμεταλευτούμε με τον Δήμο Παλαιωχώρας ή μάλλον όχι θα το νοικιάσουμε καλύτερα σε ιδωτη ή μήπως να το εκμεταλευτούμε μόνοι μας ?
- Ακόμα δεν ξέρουμε τι θέλει ο ποιητής
.....έχει πει και άλλα πολλά τέτοια ωραία !!!