Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΝΕΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ

 Ο Δήμος Κισάμου, απέκτησε νέα τουριστική ταυτότητα αντάξια της ιστορίας του αλλά και των προϊόντων του, των μοναδικών θα έλεγα εγώ, που διαθέτει. Η πάρα πολύ καλή παρουσίαση της νέας τουριστικής ταυτότητας του δήμου μας, έγινε χθες στο Δημαρχείο Κισάμου!
Εμπεριστατωμένη στην εισαγωγή της η αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Σταυρούλα Βαρουχάκη -Μαραγκουδάκη για την ιστορία, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, του δήμου μας.
Διαμάντι η δική μας Αντωνία Σκαράκη που παρουσίασε με μαεστρία (και τεράστια εμπειρία) την νέα ταυτότητα και πως πρέπει να κινηθεί ο δήμος μας, ώστε να έχουμε τουρισμό και τις 4 εποχές του χρόνου.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΣΚ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ 15/1/2013

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η προηγουμενη δημοτικη αρχη δεν λαμβανε ποτε τα μυνηματα απο τους αλλους .....οταν ο ΝΕΣΚ εκανε την εκδηλωση στο τσατσαρωνακειο το 2013 δεν ελαβε το μυνημα τοτε .....η νεα δημοτικη αρχη κανει αντιγραφη επικοληση χωρις να το λεει κιολας ! ευτυχως που υπαρχει ακομα τροφη για να φατε .....για λιγο ομως ακομα !!

Ανώνυμος είπε...

μια του ανεφερε ο παραπανω , να πω οτι δεν αναφερθηκε καθολου στον ΝΕΣΚ Η παρουσιαστρια και ο δημαρχος. καλο ειναι να θυμομαστε τα παλια και να μην διαγραφουμε το παρελθον .
http://nesk.gr/%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/item/309-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF-%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%80%CF%84%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B9%CF%83%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%85

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα με την προηγούμενη δημοτική αρχή ασχολείστε; και να στραβοκοιμηθητε αυτή θα σας φταίει.. Αυτή που έφερε για πρώτη φορά γαλάζια σημαία μέσα στην πόλη της Κισάμου;

Ανώνυμος είπε...

Μην δείτε καμία προσπάθεια σοβαρή και όπως πρέπει...αμέσως να βγάλετε την χολή σας....για αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ αυτός ο τόπος...αν δεν αλλάξει των περισσοτερων η νοοτροπία Πάντα κάτι άλλο θα φταίει και ποτέ εμείς.οσο αφορά τον ΝΕΣΚ νομίζω ότι το μαγαζί διαλύεται δυστυχώς,και ευτυχώς που είναι οι εθελοντές και σώζουν λίγο την παρτίδα.αληθεια τι έκανε ο ΝΕΣΚ για να υποστήριξη την ενέργεια του 2013,αλλα και τι ουσιαστικό έχει να παρουσιάσει μετά απο αυτό;παρακαλώ να με παραπέμψετε στα ανάλογα link και μην μου πείτε τα σεμινάρια γιατί αυτό οι εμπορικοί σύλλογοι το έχουν αναγάγει σε επιστήμη!

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που είσουν μέσα στο ΔΣ, ο τελευταίος Ανώνυμος, και κατέθετες προτάσεις, θέσεις και ιδέες αλλά σε σαμπόταραν... και δεν έγινε έργο τελικά και αποχώρησες ...δε ντρεπόσαστε λίγο ρε
πολιτικοί χαμαιλέοντες θεματοφύλακες της Κισάμου

Ανώνυμος είπε...

Οι υπευθυνοι τουριστικής προβολής καλό είναι να συνεργαστούν με τους υπευθυνους του βιολογικού ώστε να πειστούν οι ίδιοι να δυνδεσουν κανένα ξενοδοχείο τους στο δύκτιο μήπως και γλιτώσουμε από την μπόχα και την ρύπανση!!@