Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ

Ο διάλογος στην σύσκεψη για το χωροταξικό που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη, Απόστολου Βουλγαράκη.
Απόστολος Βουλγαράκης: Είμαι υπέρ της εγκατάστασης δεξαμενών αποθήκευσης υγρών καυσίμων στην περιοχή Πέρα Πλατάνι Σούδα! Βρείτε μου ένα λιμάνι στον κόσμο που δεν έχει αποθήκες καυσίμων.
Γιώργος Φραγγεδάκης: Οι θέσεις του Δήμου για το χωροταξικό είναι υπό επεξεργασία.
Απόστολος Βουλγαράκης: Όχι στο Μαράθι, όχι στο Πλατάνι, πού θα τα πάμε;
Γιώργος Φραγγεδάκης: Ίσως θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο εξεύρεσης μιας θέσης εκτός των διοικητικών ορίων του Δήμου Χανίων.
Το καταλάβατε το υπονοούμενο του Φραγγεδάκη (αντιδήμαρχος Χανίων) ..στην Κίσαμο τις θέλει τις αποθήκες, γιατί η Κίσαμος είναι η δεύτερη λύση στην μελέτη.
Φυσικά ο αντιδήμαρχος Χανίων κάνει την δουλειά του...το θέμα είναι να την κάνουμε και μεις;

Δεν υπάρχουν σχόλια: