Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...

Όσο κι αν φαίνεται παράξενο ούτε στο Εθνικό στάδιο που είναι και διαλυμένο θέλουν τον Κισαμικό να παίξει. Μάλιστα Χανιώτικος αθλητικός παράγοντας έχει βάλει λυτούς και δεμένους να μην πατήσει πόδι ποδοσφαιριστή στο χανιώτικο έκτρωμα.
Εγώ πάλι λέω μια κουβέντα...αφού δεν μπορούμε εμείς να δηλώσουμε έδρα, ας μας δηλώσει η ΕΠΣ Χανίων...εκτός από υποχρεωμένη δεν ταιριάζει να μας διώξει και εκτός νομού...
Και να θυμίσω βέβαια και αυτό που μου θύμισε και μένα παράγοντας του Κισαμικού, όταν είχε ανάγκη για γήπεδο ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 2003 εμείς τον βοηθήσαμε και μάλιστα τζάμπα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: