Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η Περιφέρεια Κρήτης, στο πλαίσιο της υλοποίησης κοινωνικών δράσεων υπερτοπικού χαρακτήρα, πρόκειται να διανείμει, ΔΩΡΕΑΝ, Γραφική Υλη για την σχολική περίοδο 2015-2016, σε παιδιά άπορων πολυμελών οικογενειών μαθητών Δημοτικού – Γυμνασίου- Λυκείου (τετράδια, στυλό, μολύβια, γόμες κτλ.), με τη συνεργασία των Συλλόγων Τριτέκνων και Πολύτεκνων.
Δικαιούχοι είναι σύμφωνα με την ΚΥΑ 39892/ΓΔ1.2/07-11-2014 (ΦΕΚ 3018/Β΄07-11-2014) {Καθορισμός των όρων  και των προϋποθέσεων εφαρμογής του πιλοτικού προγράμματος Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος – ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ} όσοι, έχουν τα παρακάτω κριτήρια (εισόδημα και αριθμό ανήλικων τέκνων):
5.400 ευρώ για το ζευγάρι με 3 ανήλικα παιδιά 
6.000 ευρώ για το ζευγάρι με 4 ανήλικα παιδιά 
6.600 ευρώ για το ζευγάρι με 5 ανήλικα παιδιά
7.200 ευρώ για το ζευγάρι με 6 ανήλικα παιδιά
7.800 ευρώ για το ζευγάρι με 7 ανήλικα παιδιά
Η συγκέντρωση και αποστολή των σχετικών στοιχείων, στην Περιφέρεια Κρήτης, θα γίνει σε συνεργασία με τους Συλλόγους Τριτέκνων και Πολυτέκνων του Νομού Χανίων, και μόνο για όσους είναι μέλη αυτών. 
Για όσους δεν είναι μέλη των .......
... παραπάνω συλλόγων και μόνο αυτοί, θα υποβάλλουν τις σχετικές αιτήσεις στο Δήμο Κισσάμου, εφόσον είναι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι αυτού προσκομίζοντας το τελευταίο Ε1 και εκκαθαριστικό, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης καθώς και βεβαίωση μόνιμης κατοικίας (ή νόμιμης διαμονής για τους αλλοδαπούς) ή αντίγραφο της Αίτησης που έχουν υποβάλει στα ΚΕΠ για το Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης. 
Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεως, για όσους υποβάλλουν στον Δήμο Κισσάμου, λήγει την Πέμπτη 21 Μαΐου 2015. 
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι στα παραπάνω ποσά, σύμφωνα με την προαναφερόμενη ΚΥΑ συμπεριλαμβάνονται και το σύνολο των επιδομάτων και άλλων ενισχύσεων καθώς και τα εισοδήματα που απαλλάσσονται από φόρο ή φορολογούνται με ειδικό τρόπο και γι’ αυτό καλό θα είναι να ενημερωθείτε από τους λογιστές σας αν είστε δικαιούχοι ώστε να μην κάνετε αιτήσεις χωρίς αποτέλεσμα και να ταλαιπωρήστε. 
Πληροφορίες: 
- στους Συλλόγους Τριτέκνων, τηλ.: 2821094334 ή Πολυτέκνων τηλ: 2821093417, για όσους είναι μέλη αυτών.
- στο Δήμο Κισσάμου: τηλέφωνο: 2821340200, Αργυρώ Βαρούχακη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: