Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑ

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι με αυτήν την σύνθεση παίζει σήμερα ο Κισαμικός στα εγκαίνια του φυσικού τάπητα στο γήπεδο της Παλαιόχωρας, καλεσμένος από την ομάδα του Σελίνου.
 Θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά σε ένα 45λεπτο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 18.30. Μια καλή ευκαιρία λοιπόν για ένα καφεδάκι στο Λιβυκό αλλά και να δούμε και την ομάδα μας στο τελευταίο επίσημο φιλικό της.

Που ξέρετε ίσως φτιάξουν το γήπεδο εκεί και το κάνουμε και έδρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: