Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Μαΐου 2015

ΨΙΛΟΚΡΕΜΑΣΤΟ ΚΑΡΦΑΚΙ....

Γράφει το "εφημεριδάκι" ...... στο πλευρό των «ιδιοκτητών» των αυθαίρετων κατασκευών του Μπάλου είχε προστρέξει -και- δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κισάμου, από την πλευρά της αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα από τον συνδυασμό του κ. Γιώργου Αννουσάκη.
Την ίδια ώρα, δηλαδή, που ο δήμαρχος Κισάμου Θοδωρής Σταθάκης και εκπρόσωποι της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ζητούσαν την εφαρμογή του νόμου, ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος ζητούσε την παράταση της παρανομίας!
Θερμά συγχαρητήρια
Χαχαχα ....μάλιστα το εν λόγω σαιτ έχει πάρει την πληροφορία από έγκυρο άτομο, όπως αναφέρει.
- Μα αν δεν κάνω λάθος και χωρίς να παίρνω το μέρος του δημοτικού συμβούλου, άποψη του είναι και μάλιστα την εξέφρασε δημοσίως και το σπουδαιότερο δεν κρύφτηκε ποτέ, όπως δεν κρύφτηκαν ποτέ και όλοι όσοι πήγαν εκείνη την μέρα στον Μπάλο. (Φώτο) 
Βέβαια όταν κάνεις ένα τέτοιο ρεπορτάζ και γράφεις, ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο τέλος, δεν σε τιμά, αφού δεν έχεις την άποψη του σύμβουλου.... και γιατί το έκανε!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αποψη του Δημοτικού συμβούλου είναι ξακαθαρη την υποστιρίζει δημόσια και είναι προς τιμήν του άσχετα αν συμφωνούνμε ή όχι με αυτή. Η θέση του Δημάρχου και των αντιδημάρχων που είναι και από την περιοχή της Γραμβούσας δεν είναι ξεκάθαρη. Τι θέτε πορτοκαλάδα θέτε ...?

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΘΕΤΟΥΝΕ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΜΙΑ 30ΑΡΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ ...Ο ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΟΥΣΑΚΗΣ!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε μας δουλευετε? Από ΠΟΤΕ ο δημαρχος και οι εκπροσωποι της αποκεντρωμένης ΖΗΤΟΥΝ να εφαρμοστεί ο Νόμος. Είναι υποχρεωμένοι να ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ τον ΝΟΜΟ, άσχετα αν θίγονται μικροσυμφέροντα και άσχετα με το τι λέει ένας δημοτικος σύμβουλος που υποστηριζει τα συμφεροντα της κοινότητας που ζει εργάζεται και εκλέγεται!!! Μην ψάχνουν εξηλαστήρια θύματα, οι ένοικοι του Δημαρχείου !!!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά με την παραλιγο απ ευθείας ανάθεση και το διαγωνισμό για την καθαριότητα του μπαλου τι έγινε; ποιος την πήρε και ποσο;