Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ Η ΚΡΗΤΗ

....με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ «2015 FIBA U19 WORLD CHAMPIONSHIP»
Την πρώτη επίσημη ευρεία σύσκεψη για τον καλύτερο συντονισμό-προετοιμασία των ενεργειών που αφορούν τη διοργάνωση, την ομαλή διεξαγωγή για την επιτυχία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ  «2015 FIBA U19 WORLD CHAMPIONSHIP» , από 27 Ιουνίου έως 5 Ιουλίου στο Ηράκλειο,  συγκάλεσε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης. 
Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης επεσήμανε ότι, η συμμετοχή το κόσμου, των εθελοντών, είναι το «μυστικό» για την επιτυχία και αυτής της μεγάλης διοργάνωσης μετά την ολοκλήρωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Στίβου στις 20 και 21 Ιουνίου στο Παγκρήτιο. 
«Το Ηράκλειο, και η Κρήτη εξελίσσεται σε αθλητικό προορισμό. Έχουμε δυο πολύ μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις το επόμενο διάστημα, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στις 20 και 21 Ιουνίου, και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ «2015 FIBA U19 WORLD CHAMPIONSHIP» από τις 27 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου. 

Είπα να μην το σχολιάσω αλλά με τρώει η ...γλώσσα μου... 
Λάθος τίτλο δώσατε κ. Αντί ...Αθλητικός προορισμός το Ηράκλειο έπρεπε να γράψετε, αλλά μιας και δεν θα το ξέρετε κάντε και μια βόλτα αλλού να δείτε τις συνθήκες των δημοτικών ή Εθνικών σταδίων της Κρήτης...θα μας κλαίνε οι ρέγγες αν τις δουν οι ξένοι. Επ' ευκαιρίας μήπως θα μπορέσουμε να κάνουμε και την Κίσαμο αθλητικό προορισμό ...φτιάχνοντας ένα καλό στάδιο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: