Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ....

..δεν πήραν επιδότηση.
Σύμφωνα με τον νόμο 4061 "Διαχείριση και προστασία ακινήτων Υπουργείου Ανάπτυξης.." που ισχύει από τον Μάρτη του 2012 και συγκεκριμένα στην παράγραφο 22 του άρθρου 26 λέει ότι "οι αρμόδιες δασικές υπηρεσίες οφείλουν να διαβιβάσουν στον ΟΠΕΚΕΠΕ την πράξη χαρακτηρισμού που κρίνεται τελεσίδικα ή κηρύσσεται αναδασωτέα." Έτσι:
Τα τεμάχια που εμπίπτουν στις ζώνες αυτές δεν μπορούν να επιδοτηθούν καθώς με τις παραπάνω πράξεις δεν ισχύει η αγροτική τους χρήση.
Για να πάρουν την επιδότηση λοιπόν όσοι είναι εντός των περιοχών αυτών..θα πρέπει η δασική υπηρεσία να προσκομίσει στον ΟΠΕΚΕΠΕ κανονιστικές πράξεις που θα επιτρέπουν την αγροτική δραστηριότητα.
Το καταλάβαμε   πιστεύω και δεν φταίει κανένας άλλος εκτός από την δασική υπηρεσία που καλώς ή κακώς έκανε την δουλειά της!!!
Τα ακούτε εκεί στον Κατσοματάδω......

Δεν υπάρχουν σχόλια: