Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ;

Kρίμας την διαφήμιση που έκανα λέγοντας σε όλους να παρακολουθήσουν την εκπομπή "ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ" χθες αργά το μεσημέρι. Όπως διαπιστώσαμε αλλά και όπως κουβεντιάζεται πλέον σήμερα παντού, τα προβλήματα του Καστελλιού έμειναν για την επόμενη εκπομπή της κυρίας δημοσιογράφου....ήταν σοβαρότερα τα προβλήματα του ανύπαρκτου κράτους και η κατά τ΄ άλλα καλή δημοσιογράφος, αυτά ήθελε πρώτα να λύσει.
Πάντως ένα καταλάβαμε ..κι όσοι δεν το κατάλαβαν ας τους το πω κι εγώ..... την αλληλογραφία με το κράτος την κρατά και την κάνει στην προκειμένη περίπτωση ο Δήμος, όλοι οι άλλοι φορείς, ενημερώνονται μετά και εφόσον θέλει η δημοτική αρχή. .....άρα και το συμπέρασμα που βγαίνει είναι εξ ίσου απλό "την ευθύνη για ότι συμβαίνει στην μικρή μας πόλη, την έχουν αυτοί που διοικούν και αποφασίζουν....όλοι οι υπόλοιποι απλά τρέχουν για να βοηθήσουν και ελαφρύνουν τις προσπάθειες αν και εφόσον υπάρχουν"!!!
Και όπως διάβασα και κάπου....Ο δήμος αν και μπορεί δεν προσφεύγει στο ΣΤΕ για την ακύρωση της απομάκρυνσης του Ειρηνοδικείου από το Καστέλλι....γιατί άραγε; Έχει πάρει πάλι προφορικές δεσμεύσεις όπως και με την ΔΟΥ; Θα τρέχουμε πάλι και θα ρίχνουμε την ευθύνη στους άλλους άμα μας πάρουν και το Ειρηνοδικείο!!!!

1 σχόλιο:

Γιάννης Αννουσάκης είπε...

Η προσφυγή στο ΣΤΕ, θεωρεί, αρμηνευτικά, το Δημοτικό Συμβούλιο, ότι θα αξιολογηθεί ώς αντίσταση κατά της ΑΡΧΗΣ, στην συνάρτηση ότι η λειτουργία του Δήμου εξαρτάται για πολλά από την ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ - ΑΡΧΕΣ είτε κόμματα είτε κυβέρνηση και δεν πρέπει να αναρτηθεί αντίσταση ούτε για την σφαγή μας.