Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΛΥΣΑΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ


Αφού λύσαμε όλα τα προβλήματα μας θα μας έμενε αυτό άλυτο; Έτσι η Νορβηγική εταιρεία απάντησε στην ερώτηση του διορισμένου Ευρωβουλευτή λέγοντας ότι  «δεν θα θέταμε σε κίνδυνο την παγκόσμια φήμη μας στην ποιότητα, στον επαγγελματισμό και στην αποφυγή περιβαλλοντικού ρίσκου, παραλείποντας να εφαρμόσουμε διεθνείς συμβάσεις. Σε κάθε περιοχή τηρούμε απαρέγκλιτα και κατ΄ελάχιστο την εθνική νομοθεσία. Ανάμεσα στα μέλη του πληρώματος του πλοίου, βρίσκονται δύο επιστημονικοί συνεργάτες του ΥΠΕΚΑ, καθώς και τρεις παρατηρητές ειδικοί στην παρακολούθηση θηλαστικών.»
10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011
Μετά από αυτό ..επιτέλους ησυχάσαμε μιας και τα σώσαμε, ανάλογα αν οι ψαράδες και κάτι επιτήδειοι σκοτώνουν καθημερινά χελώνες και δελφίνια για πλάκα..... θα μας μείνει και ελεύθερος χρόνος να ασχοληθούμε και με το διαζύγιο Γκερέκου-Βοσκόπουλου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: