Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΛΗΝ....


της χρεωκοπίας για την Ελλάδα!!!
Δηλώνοντας εμβρόντητος από την ανικανότητα όλων των πλευρών να κατανοήσουν "τις πραγματικές διαστάσεις της προβληματικής κατάστασης της Ελλάδας", ο Μαρκ Όστβαλντ της Monument Securities γράφει σε σημερινό σημείωμά του:
"Τα προβλήματα της Ελλάδας δεν σχετίζονται κατά κανένα τρόπο με το κόστος εξυπηρέτησης / βιωσιμότητας του δημόσιου χρέους. Κατ' αυτή την έννοια, όποια μέτρα κι αν ληφθούν προς αυτή την κατεύθυνση είναι μάταια.
Έχουν να κάνουν με το υπέρογκο χρέος της, το οποίο εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει βιώσιμο, αν δεν επέλθει ένα τεράστιο κούρεμα, που θα περιλαμβάνει και το σύνολο των ελληνικών ομολόγων του επίσημου τομέα.
Δεν υπάρχουν άλλες λύσεις πέρα από την ολοκληρωτική χρεοκοπία.
Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε σήμερα, ούτε την 26η Νοεμβρίου, ούτε καμιά άλλη ημερομηνία. Για όσο μεγαλύτερο διάστημα τα εμπλεκόμενα μέρη δεν θα καταφέρνουν να δουν κατάματα την πραγματικότητα, τόσο θα αυξάνεται η πιθανότητα μιας εντελώς ασύντακτης χρεοκοπίας"
Νίκος Μουντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: