Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ

Όσοι ΟΤΑ δεν στείλουν στοιχεία για το προσωπικό τους......τότε το υπουργείο βάση τα στοιχεία της απογραφής, θα αποστείλει στις υπηρεσίες τα ονόματα όλων των ΙΔΑΧ ΔΕ, Διοικητικού - Λογιστικού, Διοικητικού - Οικονομικού και Διοικητικών Γραμματέων που με βάση το νόμο μπαίνουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας, ώστε να αναγκαστούν οι φορείς να αποστείλουν τις εξαιρέσεις!
Είπαμε έχουν Γερμανική πειθαρχεία πλέον και τα κολπάκια της κατάληψης ούτε που τους αγγίζουν.....Όλοι σε διαθεσιμότητα ώστε να στρέψουν την οργή στον Δήμαρχο..... και φανταστείτε ότι σε μας δεν απολύεται κανένας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: