Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ!!!

Xάσαμε το Ειρηνοδικείο από ατυχία ..γράφουν σήμερα τα Χανιώτικα Νέα. Η πολιτεία δεν κατάλαβε καλά, λέει ο κ. Ποντικάκης, ότι εμείς ζητήσαμε να παραμείνουν τα Ειρηνοδικεία Βάμου και Κισάμου.....Όμως ο υπουργός είχε αντίθετη άποψη μιας και το Ειρηνοδικείο Κισάμου δεν είχε παραπάνω από 46!!!!! υποθέσεις τον χρόνο. 
-Καλά θα τρελαθούμε.... 46 υποθέσεις μόνο τον χρόνο; Εγώ υπολογίζω σε 46 υποθέσεις την κάθε φορά που συνεδρίαζε ... όχι τον χρόνο!!! Μήπως πρέπει να το ξαναψάξετε; Μήπως εννοείτε 460!!
Αν είναι λοιπόν έτσι τότε ποιος φταίει που ο υπουργός δεν ενημερώθηκε σωστά; Μήπως τελικά τα πράγματα να έγιναν σκοπίμως έτσι ώστε να κλείσει και αυτό; Αλλά ποιος θα μιλήσει, που όλοι είναι απασχολημένοι και βρίσκονται εκτός Κισάμου;

Δεν υπάρχουν σχόλια: