Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΤΟ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ


Δράσεις και πρωτοβουλίες για να περιοριστεί ο βαρύς φόρος αίματος της ασφάλτου που «πληρώνει» η Κρήτη, προωθεί η Περιφέρεια που με συγκεκριμένα έργα για την οδική ασφάλεια του εθνικού και επαρχιακού δικτύου και με στοχευμένες καμπάνιες ευαισθητοποίησης που στηρίζουν κοινωνικοί φορείς και ομάδες, επιχειρεί να περιορίσει τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.
Τα νούμερα για την Κρήτη είναι αμείλικτα και περισσότερο από ποτέ η συνεργασία και η συνδρομή όλων είναι αναγκαία, για να εξαλείψουν οι «θυσίες» στην άσφαλτο.
Από το 2000 μέχρι σήμερα οι νεκροί σε τροχαία που σημειώθηκαν στην Κρήτη ανέρχονται σε 1339 και οι τραυματίες σε 22.000!
Η Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης με θέμα «Ασφαλής Κρήτη», η οποία εγκαινιάστηκε το Φεβρουάριο του 2012, υλοποιεί τώρα –με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων- τη δράση «Ένα αυτοκόλλητο, που ενώνει τις φωνές μας: ΟΧΙ άλλο αίμα στην άσφαλτο»....

Τελικά η περιφέρεια δεν φταίει για το κακό το χάλι μας!!!.... γιατί αυτή προσπαθεί......έβγαλε αυτοκόλλητο για να μας προειδοποιήσει!!!.....Σα δε ντρέπονται!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: