Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΤΡΟΧΑΙΟ


18:30 το απόγευμα στην Νέα θνική οδό Χανίων, στον κόμβο* στα Νοπήγια, είχαμε τροχαίο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένα ανήλικο κορίτσι 8 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο σημειώθηκε όταν ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε προπορευόμενο όχημα, κατά πάσα πιθανότητα λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, με συνέπεια τα τραυματιστούν τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και το κοριτσάκι, το οποίο μάλιστα είχε εγκλωβιστεί στο όχημα.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις καθώς και η Πυροσβεστική όπου απεγκλώβισε την ανήλικη.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε την 8χρονη τραυματισμένη στο κεφάλι και σε σοβαρή κατάσταση τη μετέφερε στο Νοσοκομείο από όπου δεν αποκλείεται να διακομισθεί στο ΠΑΓΝΗ.
Επίσης το ΕΚΑΒ μετέφερε στο Νοσοκομείο μια 21χρονη ενώ ένα ακόμη άτομο μεταφέρθηκε με περιπολικό στο Κέντρο Υγείας Κισάμου!
*Στον κόμβο.....που δεν υπάρχει! Στην σκοτώστρα διακλάδωση θα θέλετε να πείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: