Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ

Αυτοψία στην παραλία του Κολυμπαρίου και του Ταυρωνίτη μετά τις πρόσφατες ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία πραγματοποίησε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας κ.Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο οποίος σήμερα, προεδρεύει σε σύσκεψη στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου Ν.Χανίων.
Κατά την διάρκεια της αυτοψίας το "παρών" έδωσε και ο Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Μανούσος Βολουδάκης. Αντικείμενο της αυριανής σύσκεψης θα αποτελέσουν το σχέδιο ανάπτυξης λιμένων του υπουργείου Ναυτιλίας και η εξιδείκευσή του σε ότι αφορά στα λιμάνια των Χανίων.
Θα μου πείτε αυτά συμβαίνουν μόνο στο Κολυμπάρι; 
-Όχι φυσικά συμβαίνουν και εδώ...αλλά ποιος θα φέρει τον γραμματέα άραγε απ'εδώ, όταν όλοι έχουν "άλλες" δουλειές; Για δείτε τις φωτογραφίες.....
"ΚΟΡΑΚΑΣ"
ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ...ΜΙΑ ΑΛΜΥΡΙΔΑ ΝΑ ΦΥΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΥΠΑ
Και όπως λέει αναγνώστης του Blog, το τοιχίο που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι του 80, όταν από την μεριά της θάλασσας ήταν μια καλή και αμμώδη παραλία πάνω από 10 μέτρα φάρδος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: