Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΑ

Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ (όσο υπάρχει ακόμα) μπορούν κάλλιστα να συνεργαστούν ώστε να ενώσουν τα κουκιά τους και να πάρουν τον ....Δήμο. Αυτό κατάλαβα εγώ..τώρα αν υπάρχει κάτι άλλο που δεν το πιάνω ακόμα ...ο καιρός θα δείξει. Πάντως έτσι και αλλιώς ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται...Αν στην κίσαμο δεν φτιαχτούν 2 συνδυασμοί αλλά πάμε πάλι στους τρεις το αποτέλεσμά είναι γνωστό.....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η νδ και το πασοκ καλά θα κάνουν να πάνε παρέα με τους εκπροσώπους τους σπίτι τους , εξάλου όταν θα γίνουν οι εκλογές δεν θα υπάρχουν σαν κόμματα , όσο για τους εναπομείναντες ψηφοφόρους τους ας αναλογιστούν τι κακό έχουν κάνει μέχρι τώρα όχι μόνο στην κίσσαμο αλλά και στην Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένοι εθνοπατέρες στην Κίσαμο μας πρέπει όχι απλά να μπουν στην εφεδρεία αλλά στην οριστική σύνταξη .Είδαμε που έχουν καταντήσει την πιο όμορφη και δυναμική περιοχή της Κρήτης με τις ιδέες τους και τις πρακτικές της υποτέλειας στους κομματικούς μηχανισμούς...φτάνει πια...καιρός είναι οι υγιείς δυνάμεις της περιοχής χωρίς παρωπίδες να πάρουν την τύχη τους στα χέρια τους...οχι τίποτε άλλο γιατί το χρωστάμε στους απογόνους που έχουν σκοπό να ζήσουν στην Κίσαμο ΜΑΣ.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον δεν θα επρεπε να ανησυχουμε τα κομματα πολυ συντομα θα παψουν να μας απασχολουν αφου η πορεια τους ειναι πιο κατηφορικη απο ποτε. Ας ελπισουμε οτι θα γινει και το ιδιο με τους εκπροσωπους τους.