Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ "ΑΠΟΛΩΛΟΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ"


Το έγραψαν τα σημερινά «Χανιώτικα Νέα».
 Ότι το ΣΔΟΕ βρήκε, μέσω πλαστών τιμολογίων, μόνο στο Ηράκλειο, Χίλιους Εννιακόσους Είκοσι «αγροτοκτηνοτρόφους», να έχουν πάρει επιστροφές ΦΠΑ. Δηλαδή συνελήφθησαν να κλέβουν!  Το μέγεθος του «μαζί τα φάγανε» δεν αναφέρεται. Η κλοπή όμως είναι κλοπή. Και έχουν το θράσος να ζητούν συγχώρεση. Αφού παραδέχονται ότι έκλεβαν και επειδή δεν θα το ξανακάνουν, θέλουν μεν να επιστρέψουν τα κλεμμένα,  αλλά όχι όπως ορίζει ο νόμος, μα όπως θέλουν αυτοί. Όπως τους βολεύει.
Από κοντά και ο  μουσιού Αυζενακίς. Εμμέσως πλην σαφώς τάσσεται υπέρ τους. Σοβαρά;
Μωρέ εξορία στη Γαυδοπούλα.
Όλοι τους.
Που βγάζει και καλά θρεφτάρια.
Φουριάρικα.
Με πρώτο και καλλίτερο τον φίλο μου το Λευτεράκι .
Κάτι σαν  μπροσταρότραγο.
Του πάει κιόλας…..
ΠΑ.ΝΙΚΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η προταση που εκανε ο δικηγορος τους, συγκινημενος εμφανως στην τιβι, ητανε να πληρωσουν το διπλασιο του... κλεμμενου...
δλδ με δοσεις στην εφορια κλπ

Ανώνυμος είπε...

με τα λαδια ιντα απόγινε?