Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΨΕ..


Μην ξεχάσετε απόψε στις 20:00  στο Δημαρχείο Κισάμου την ημερίδα με θέμα: Πολιτικές προστασίας Υπερχρεωμένων πολιτών και διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους. Κάρτα Πολίτη Προσωπικά Δεδομένα, Οικονομία, Πολιτική κατάσταση τότε και Σήμερα.
Κεντρικός ομιλητής Γιάννης Αννουσάκης
Εισηγητές:
Γιώργος Αθανασάκης, (οικονομικά οφέλη υπερχρεωμένων – αποφάσεις ειρηνοδικείων, Ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών και συνέπειες των κυβερνητικών επιλογών.
Νικόλαος Ντερμανάκης, "Ρύθμιση κατάστασης φυσικών προσώπων". Προοπτικές αυξημένης προστασίας των δανειοληπτών με μια μελλοντική εφαρμογή ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ για νέα ρύθμιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών!
Σε συνεργασία με το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: