Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΚΛΗΣΗ Ν.Ε.Σ.Κ. ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ


Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου αρωγός και συμμέτοχος του «Φορέα Αλληλεγγύης Κισάμου» καλεί τα μέλη του, αλλά και όλους τους πολίτες , να στηρίξουν την προσπάθεια του Φορέα για συλλογή ιατροφαρμακευτικού υλικού, που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες συνανθρώπων μας που αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στην καθημερινότητα. Ο αριθμός των ανθρώπων που απευθύνεται καθημερινά πλέον, στο Αννουσάκειο Θεραπευτήριο Κισάμου για παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής φροντίδας, για δωρεάν χορήγηση φαρμάκων, τροφίμων και  ρουχισμού, αυξάνεται συνεχώς, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που πλήττει σημαντικά κάθε νοικοκυριό.
Στο πλαίσιο στήριξης των οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ο Φορέας Αλληλεγγύης Κισάμου, θα τοποθετήσει .....
.... στα ελαιουργία της Κισάμου δοχεία, προκειμένου να μπορεί ο κάθε ένας από εμάς να προσφέρει λίγο λάδι, το οποίο θα διανεμηθεί από το Αννουσάκειο Ίδρυμα σε όσους το έχουν ανάγκη.
Για την κάλυψη των αναγκών σε ιατροφαρμακευτικό υλικό, προτείνουμε τη συλλογή φαρμάκων που έχουμε  στο σπίτι μας και δεν τα χρειαζόμαστε πια.        
- Συγκεντρώνουμε ότι φάρμακα μας περισσεύουν ακόμη και αν είναι χρησιμοποιημένα (εκτός από τα σιρόπια που πρέπει να είναι άθικτα).
- Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν δεν θα πρέπει να έχουν λήξει. 
-  Αν θέλουμε μπορούμε να αγοράσουμε φάρμακα, αφαιρώντας και πετώντας την ταινία (κουπόνι) για μεγαλύτερη ασφάλεια. 
- Γίνονται δεκτά ακόμη και αυτά που έχουν περιθώριο λήξης λίγων ημερών.  
Κάνουμε έκκληση για μία ακόμα φορά, στην ευαισθησία των πολιτών για συγκέντρωση απολύτως αναγκαίου ιατροφαρμακευτικού υλικού, τροφίμων και ρουχισμού έτσι ώστε να δώσουμε σε όλο και περισσότερους ανθρώπους τη δυνατότητα να επιβιώσουν με αξιοπρέπεια.
Η συλλογή των φαρμάκων θα γίνεται στο γραφείο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, καθώς και στο Αννουσάκειο Ίδρυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: