Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Αν η δημοτική αρχή μας θέλει να διαπιστώσει αν ο Μπάλος λειτουργεί καλά, αν οι επισκέπτες του είναι ευχαριστημένοι, αν και αν..... ας γράψει ένα ερωτηματολόγιο και να το μοιράσει στους επισκέπτες του Μπάλου. Οι απαντήσεις που θα πάρει θα τον βοηθήσουν να κάνει τα πράγματα καλύτερα και προς όφελος του, αλλά και για την περιοχή της Νatura.
Τόσοι υπάλληλοι υπάρχουν, ας φτιάξετε ένα ερωτηματολόγιο και ας το μοιράσετε - όχι τώρα που γίνεται ο χαμός- αλλά τον επόμενο μήνα!
Απλές ερωτήσεις....
Σας αρέσει ο Μπάλος;
Τι θα θέλατε να είχε που δεν έχει;
Πως βλέπετε τα μέτρα προστασίας σε μια περιοχή Natura σαν και αυτή; 
Θα έλθετε ξανά; 
Απλά πράγματα.... αυτοί πληρώνουν αυτοί θα πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο, για να μην πω οτι είναι και υποχρέωση σας.
Τότε μόνο θα διαπιστώσουμε αν ο Αγγελάκης και κάθε Αγγελάκης είναι σωστός  ή η δημοτική αρχή μας τα βλέπει όλα αγγελικά πλασμένα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: