Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ

Γράφουν σήμερα τα Χαν. Νέα "Σε τροχιά ιδιωτικοποίησης μπήκε από χθες το λιμάνι της Σούδας, μαζί με άλλα 22 λιμάνια της χώρας, μεταξύ αυτών του Αγίου Νικολάου και του Ρεθύμνου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων, που ανακοινώθηκε χθες, το δικαίωμα παραχώρησης σε τρίτους -μέσω συμβάσεων παραχώρησης- της χρήσης, διοίκησης, διαχείρισης και εκμετάλλευσης των 23 λιμένων και τουριστικών λιμένων της χώρας μεταφέρεται πλέον στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ)."
ΠΟΣΟ ΑΔΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ!
- Μπρε μην πουλήσετε την Σούδα...το Καβονήσι μας  πουλήστε, το δικό μας λιμάνι δώστε μπας και το δούμε να γίνεται λιμάνι....αλλά ξέχασα τώρα που θα φτιάξουν και την σούπερ μαρίνα (ο επενδυτής λείπει μόνο) θα γίνει  ίσως το καλύτερο, το ασφαλέστερο, το πιο σύγχρονο ελληνικό λιμάνι της Κρήτης ....
Μα τι λέω τώρα πως θα πουληθεί αφού όλοι μας ξέρουμε ότι είναι ήδη πουλημένο .... μα τι λέω τώρα;

1 σχόλιο:

Alexandros Raskolnick είπε...

Ηγετίσκοι μικροτσούτσουνοι για τις εμποροπανυγήρεις...

http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/08/me-claude.html