Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΙΣΑΜΙΚΟΥ

Γενική συνέλευση είχε χθες ο Κισαμικός, αλλά έπεσε στην διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα του Ολυμπιακού....με επακόλουθο μόνο 15 φίλαθλοι να παρευρεθούν κοντά στην ομάδα μας. Βέβαια ούτε παλαιότερα πήγαιναν περισσότεροι, αλλά μιας και η ομάδα "πετάει" σήμερα, και απο νίκη σε νίκη "καλπάζει' για άλλες πολιτείες, θα περίμενα κάτι καλύτερο!!!
Πάντως η κουβέντα κατέληξε σε μια απολογία του νυν προέδρου του Δ.Σ του δήμου μας, μιας και έγιναν πολλά καυτά όσο και επίκαιρα ερωτήματα που απασχολούν τον Κισαμικό και όχι μόνο!!
-Τι θα γίνει με την αντικατάσταση του τάπητα;
-Τι θα γίνει με τα αποδυτήρια;
-Τι θα γίνει με τις εξέδρες;
-Τι θα γίνει με το σκέπαστρο; 
-Τι θα γίνει με το γήπεδο;
Μια ώρα προσπαθούσε να δικαιολογήσει πράγματα που κατά την γνώμη μου δεν έχει καμιά ευθύνη, μιας και το πρόβλημα είναι διαχρονικό και περισσότερο βαρύνει του προηγούμενους δημοτικούς άρχοντες. Φυσικά προς τιμή του, δεν υποσχέθηκε τίποτα μιας και όλοι γνωρίζουμε τα οικονομικά προβλήματα που έχουμε αλλά και κάποια άλλα που "ορκιστήκαμε" να μην βγάλουμε προς τα έξω!!! (Λες και δεν τα ξέρει και η κουτσή Μαρία)
Εμένα πάντως δεν με έπεισε κανένας...απ΄όταν έφυγα κουδούνιζε στο κεφάλι μου η κουβέντα του αντιπροέδρου του Κισαμικού......."Αν δεν εκπληρωθούν τα παραπάνω μάλλον θα πάμε την ομάδα κάπου αλλού για όσο διάστημα χρειαστεί, ώσπου να φτιαχτεί το γήπεδο μας". 
Μια και γνωρίζω λοιπόν πόσο καλές είναι στις υποσχέσεις τους οι δημοτικές αρχές μας, αλλά και για κάποια άλλα προβλήματα που δεν λέγονται..μάλλον η ομάδα για όσο καιρό θα παίζει στα εθνικά μας πρωταθλήματα θα παίζει ΑΛΛΟΥ! Αυτό ας το κατανοήσουμε αλλά ας καταλάβουν κάποτε οι εκλεγμένοι μας ότι τα προβλήματα τα βρίσκουμε πάντα μπροστά μας και δεν μπορούμε να τα κρύβουμε πίσω από τα δάκτυλα μας!!!
Χθες βέβαια έμαθα και κάτι άλλο...έμαθα γιατί το γήπεδο μας δεν το ονομάζουν "Μιχάλης Σκουνάκης", έμαθα γιατί... και ανατρίχιασα!!!
Κατά τ΄άλλα μας είμαστε όλοι Κισαμικός...ψυχή και σώματι και προ πολλού!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: