Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Μια χαρά περνάμε όπως είμαστε τώρα..αυτό σημαίνουν τα λόγια του Σήφη Βαλυράκη που είπε ότι η προσφυγή στις κάλπες θα μας  οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση.
Διαβάστε τι είπε " Για πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια, φαίνεται φως στο βάθος του τούνελ. Ήδη από τις αρχές του 2012 η Ελλάδα εμφανίζεται να έχει μηδενίσει το πρωτογενές της έλλειμμα και να μειώνει σημαντικά το έλλειμμα στο εμπορικό της ισοζύγιο και στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Αυτό σημαίνει πως οι αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού δεν πάνε χαμένες, αλλά και ότι αυτές οι θυσίες, θα πρέπει να τύχουν σεβασμού και προστασίας από την πολιτική του ηγεσία. Το ζητούμενο σε αυτή την συγκυρία είναι η κοινωνική σταθεροποίηση, η ανάπτυξη και η αύξηση της απασχόλησης. Με την παρατεταμένη ύφεση, την ανεργία και την υπερφορολόγηση, οι κοινωνικές αντοχές έχουν ήδη εξαντληθεί.
Η προσφυγή σε πρόωρες εκλογές με άτυπο αλλά ουσιαστικό ερώτημα ναι ή όχι στο μνημόνιο, χωρίς να λύνει κανένα πρόβλημα, απειλεί να οδηγήσει σε αποσταθεροποίηση της χώρας. Ο σεβασμός στην λαϊκή εντολή επιβάλλει την εξάντληση της συνταγματικής τετραετίας. Το πολιτικό σύστημα με τις πρόωρες εκλογές επιχειρεί να μεταθέσει σήμερα την ευθύνη και το βάρος για μια τέτοια μείζονα απόφαση στο εκλογικό σώμα, στους πολίτες, την ώρα μάλιστα που αυτοί βομβαρδίζονται με αποπροσανατολιστική υπερπληροφόρηση από τα ΜΜΕ. Αυτό το θεωρώ απαράδεκτο και κατώτερο των περιστάσεων. 
Μια χαρά περνάμε λοιπόν...ιδιαίτερα αν δεν γίνουν και εκλογές.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: