Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ


Ένα «κίνημα» που στόχο έχει την διαγραφή του χρέους της χώρας έχει ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες στην Κρήτη και συγκεκριμένα τα Χανιά.
Πρόκειται για το κίνημα «Σεισάχθεια» με συνιδρυτές δυο δικηγόρους από την Κίσαμο Χανίων πατέρα και υιό Αναγνωστάκη, το οποίο φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση εντός και εκτός των συνόρων της χώρας αναζητώντας να συγκεντρώσει ένα εκατομμύριο υπογραφές από πολίτες της Ευρώπης με αίτημα την διαγραφή του χρέους.
Η κίνηση έχει αναγνωριστεί από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, έχει συγκεντρώσει ήδη περίπου 74.000 υπογραφές σε διάστημα 2,5 μηνών, εκμεταλλευόμενη την έναρξη της εφαρμογής του άρθρου 8 της Συνθήκης της Λισαβόνας, που παρέχει σε ένα εκατομμύριο πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη δυνατότητα να υποβάλλουν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή νομοθετική πρόταση επί συγκεκριμένου αντικειμένου.
Οι πρωταγωνιστές της κίνησης απέστειλαν επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μπαρόζο, στην οποία εξηγούν ότι η κρίση στην Ελλάδα γίνεται αιτία πλουτισμού των Κρατών – εταίρων ενώ οι λύσεις που έχουν προταθεί δεν είναι βιώσιμες.
ΕΔΩ η σελίδα που πρέπει να υπογράψετε.....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Την Τετάρτη 2 Μαΐου στις 8:30 στο δημαρχείο Κισάμου θα βρίσκονται οι Κισαμίτες δικηγόροι νόμιμοι εκπρόσωποι του κινήματος Ανδρέας και Αλέξης Αναγνωστάκης,να μας μιλήσουν για τη Σεισάχθεια!!!

Την ομιλία διοργανώνει η Πρωτοβουλία πολιτών Κισάμου και Σελίνου.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.