Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ


Την Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ σε όλη την επικράτεια, γράφει το σάϊτ parapolitika.gr μετά την ολοκλήρωση σήμερα της διαδικασίας κατάθεσης υποψηφιοτήτων. Στα Χανιά διαπιστώνεται απροθυμία για νέες υποψηφιότητες και στο νομό Χανίων. Σίγουρες θεωρούνται αυτές των νυν βουλευτών Σ. Βαλυράκη, Ε. Δαμιανάκη, Λ. Κουρουπάκη, ενώ έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δοκιμάσει την τύχη του ο πρώην υπουργός Ν. Χριστοδουλάκης. Εξετάζονται επίσης δυο ακόμη ονόματα. Του Λ. Κουλιέρη (Λευτέρη Κουλιεράκη θα εννοεί) και του Π. Σημαντηράκη (Σημανδηράκης Παναγιώτης περιφερειακός σύμβουλος) από το χώρο της νεολαίας.
Οι πληροφορίες είναι κατά πάσα πιθανότητα λάθος, όπως και τα ονόματα ... σίγουρα θα υπάρξουν νέα πρόσωπα, αλλά πολύ αμφιβάλλω για τους Λ. Κουλιεράκη και Π. Σημανδηράκη όπως και για τον Σήφη! Ίδωμεν....

Δεν υπάρχουν σχόλια: