Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΚΑΣΤΕΛΛΙΑΝΑ

-Bγήκε σήμερα η δημοτική αστυνομία στην Ηρώων Πολυτεχνείου και άρχισε να γράφει.....σωστά έκανε μιας προειδοποιητικά σήματα υπάρχουν. Βέβαια μετά από λίγο το ίδιο χάλι, νεύρα-φωνές και διαπληκτισμοί. Μην αναβάλλεται την λύση....μονόδρομος εδώ και τώρα!!
-Οι λακκούβες είναι πλέον στεγνές..το νερό έφυγε και το βάθος τους φαίνεται πλέον...ορισμένες έχουν μεγάλο βάθος, ιδιαίτερα αυτές του τρίτου δημοτικού αλλά και της κατηφόρας του Μαύρου Μώλους χρειάζεται "μελέτη' για να κλείσουν!!! 
-Γενική μάζωξη έχουν σήμερα όσοι αγαπούν το ποδόσφαιρο, μάλιστα με ενδιαφέρον διάβασα ότι θα φτιάξουν και άλλη μια ομάδα, που θα βγάζει τα ταλέντα μας....Μπράβο ήταν και ιδέα μου πριν κάμποσα χρόνια αλλά σταμάτησε με την άρνηση του τότε δημάρχου. Όσοι αγαπούν λοιπόν τον Κισαμικό στις 19.00 στο δημαρχείο!
- Το να ξεβρομίσεις μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα μια πόλη που καθαριζόταν κάθε Πάσχα και Χριστούγεννα είναι πρόβλημα, πάντως ο  Αντιδήμαρχος Σκορδιλάκης το πήρε πατριωτικά και θα μας κάνει να ντρεπόμαστε όταν θα τελειώσει! Πάντως καλό είναι να μην κάνουμε και πολλά του κεφαλιού μας γιατί κάποιες κατεδαφίσεις κρύβουν παγίδες στους ιδιοκτήτες...κάποιες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: