Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Ο σύλλογος Κυρίων και Δεσποινίδων "Η κοινωνική πρόνοια" και ο Νέος εμπορικός σύλλογος Κισάμου ..απευθύνονται στην αγάπη και την ευαισθησία όσων μπορούν και επιθυμούν να συνεισφέρουν σε τρόφιμα, ενδύματα, αλλά και παιχνίδια που για τα παιδιά.
Μπορείτε να τα φέρεται στο παλιό καφενείο Παπαδάκη, (οδός Σκαλίδη) όπου θα λειτουργήσει  "κοινωνικό παντοπωλείο" την Μ. Δευτέρα, Μ. Τρίτη, Μ. Τετάρτη!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κανείς ντόπιος που έχει ανάγκη δεν πατάει εκεί για να ξεφτιλιστεί , ας κάνουνε μια λίστα όπως παλιά έκανε ο Ερυθρός Σταυρός και να τους τα πάει στο σπίτι , αντί να τα φάνε πάλι όλα οι μαύροι ...

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ψυχραιμία....