Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 6-4-2012


Στο τέλος φαίνεται -όπως παραδέχεται και ο κ. Κουμάκης- πως υπήρχε πρόβλημα στην διατύπωση στην εισήγηση του προέδρου του Δ.Σ, πράγμα που είχαν επισημάνει προηγουμένως και οι κ. Κουκουράκης και Σχετάκης !! Το θέμα είναι βέβαια πως το βλέπει ο καθένας...ο ένας το βλέπει νομικά, ο άλλος πολιτικά...πάντως έτσι και αλλιώς όλοι θέλουμε να προχωρήσει το ΣΧΟΟΑΠ. Όλοι..ή κάνω λάθος;
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει από το 0.50 έως το 1.33, αυτό που λέει ο κ. Αντιδήμαρχος ότι έχουν πάρει υπόσχεση από την περιφέρεια.. προφορική, ότι αν παραλάβουν την μελέτη καταλληλότητας θα προχωρούσαν το ΣΧΟΟΑΠ στο ΣΧΟΠ!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

3 Aπριλίου αλλαζει η σύνθεση του ΣΧΟΠ Περιφέρειας και από πολυμελές έγινε 5μελες ΣΧΟΠ Ν. Χανίων, 2 από τα μέλη είναι: ο διευ/ντης & ο τμηματάρχης της περιφέρειας ...Καρούντζου οι οποίοι εισειγούνται & κάνουν παρατηρήσεις.Με δεδομένη την στάση του Καρούντζου εσείς τι λέτε να πράξουν οι 2 υπάλληλοι του?
3ο μέλος είναι ο πρώην σύμβουλος του Καρούντζου που έχει ήδη γίνει τσακωτός να παρεμβαίνει παρασκηνιακά υπέρ των λατομείων γύψου!!

Ανώνυμος είπε...

Είδατε γιατί κάποιοι βιάζονται ξαφνικά να προχωρήσει η υπόθεση 1 μήνα πρίν τις εκλογές όπου μετά πιθανότατα ο φιλικός προς τα λατομεία Καρούντζος θα φύγει.
Μπορεί όλα να είναι ....συμπτωματικά !!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά 13 μήνες η Δημοτική αρχή κάνει το κουνέλι για την πρόωθηση του ΣΧΟΟΑΠ & εντελώς τυχαία μόλις έχουμε μέλη του ΣΧΟΠ ευνοϊκούς προς την επιβολή λατομικής ζώνης τρέχουν να το προωθήσουν.
Μα καλά μας περνάνε για βλάκες?

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από την σύνθεση του ΣΧΟΠ της αντιπεριφέρειας Χανίων , που όρισε ο υπάλληλος Α , και προφανώς σε οπιοαδήποτε εισαγωγή του ΣΧΟΟΑΠ ΙΝΑΧΩΡΙΟΥ για συζήτηση του παρόλο την αρτιότητα του , έχετε διαφορετική άποψη ότι το αποτέλεσμα θα ήταν 4-1 !!!!!
Ότι και άν μας έλεγε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κισάμου , ο πολιτικός χρόνος τελειώνει ή υποσχέσεις εκατέρωθεν έχουν δοθεί , για αυτό το έκτακτο συμβούλιο μετά την ΠΛΗΡΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ που μόνο ένα ΑΓΑΛΜΑ μπορεί να έχει από την δημοτική αρχή Μας τόσο καιρό.
Δυστυχώς ή ευτυχώς το σύστημα πετάει έξω αυτούς που δεν χρειάζεται και δεν κάνουν την δουλειά για την οποία τους θέλουν και ψάχνει τους επόμενους.
Άσχετα από εκλογές και τα αποτελεσματά τους ο λαός της Κισάμου των Χανίων και της Κρήτης τους έχει πάρει είδηση εκατέρωθεν τι πάνε και μαι ποιούς τρόπους προσπαθούν να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ μία πανέμορφη περιοχή που είχε το θάρος και την πίστη ότι μπορεί αυτό να καθορίσει το ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.