Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

«Στόχος μου όταν φύγω από το υπουργείο είναι οι άδειες οπλοφορίας να είναι λιγότερες απ’ αυτές που βρήκα», έλεγε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανόλης Όθωνας στους συνεργάτες του, ανακαλύπτοντας παράλληλα ότι δεκάδες χιλιάδες όπλα και εκατομμύρια σφαίρες αγοράζονται στη μαύρη αγορά σε μια περιοχή όπου το λαθρεμπόριο ανθεί. Οι νόμιμες άδειες οπλοφορίας στο Ρέθυμνο είναι 96 ακριβώς. Στόχος οι άδειες να μειωθούν σε πρώτη φάση στο 50%, πράγμα που σημαίνει ότι πολλές άδειες οπλοφορίας που δόθηκαν θα αφαιρεθούν. Επιπλέον επισημάνθηκε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις οι άδειες οπλοφορίας δίνονταν... ρουσφετολογικά. 
96 οι νόμιμες άδειες..χαχαχαχαχα και ο νέος υπουργός θα τις κάνει 48 !!! Δηλαδή όσοι από τους κομμένους δεν θα έχουν άδεια οπλοφορίας, δεν θα έχουν και όπλο;
Μήπως έτσι όμως οδηγούμεθα στο λαθρεμπόριο; 
Αυτοί που έχουν άδεια τους γνωρίζεται και τους βρίσκεται εύκολα, αυτοί που δεν έχουν άδεια είναι το πρόβλημα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: