Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΟΙ 13 ΜΙΚΡΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ

Αιχμές για τον τρόπο αξιολόγησης των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών άφησε ο Δήμαρχος Κανδάνου Ευτύχης Δασκαλάκης.
«Είχα καταθέσει αίτηση για αντιπεριφερειάρχης και… “αξιολογήθηκα” σε εισαγωγικά από τα αρμόδια όργανα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δασκαλάκης.
Ξεκαθάρισε δε πως δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος Δήμαρχος, σημειώνοντας πάντως πως θα παραμείνει ενεργός πολίτης, βοηθώντας όπως μπορεί τον τόπο που γεννήθηκε.
Οι δηλώσεις του κ. Δασκαλάκη αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όπως βεβαίως και η συνάντησή του με τον κ. Αρναουτάκη, ενώ αύριο ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων, Γιάννης Ντερμανάκης, έχει προαναγγείλει ότι και εκείνος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Οι 13 μικροί πρωθυπουργοί, επίσημος τίτλος των διορισμένων περιφερειαρχών, θα λειτουργούν δημοκρατικά, αντικειμενικά και με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των συμπολιτών τους και όχι ως Κουίσλιγκ των τοπικών μεγαλοσυμφερόντων. Το θέμα όμως είναι ότι το δημοφιλές ΠΑΣΟΚ τα έχει βρει σκούρα και θα δω πως θα τα μπαλώσει...αλλά σιγά να μην βρει τον τρόπο;

Ξέρει και από διορισμούς αλλά και από τοποθετήσεις!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: