Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ;

Ισχυρή πράξη εμπιστοσύνης προς τους Έλληνες ο «Καλλικράτης» τόνισε απόψε από τα Χανιά ο Γιάννης Ραγκούσης και μας καθησύχασε να μην πιστεύουμε ότι έχει σχέση με το μνημόνιο!
Εμείς πάντως κρατάμε τις δηλώσεις του, για καλό και για κακό!
«Οι εξοικονομήσεις που επιφέρει ο Καλλικράτης είναι τόσες, είναι τόσες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ αυτά που ωφελούνται οι δήμοι που θα ωφεληθούν οι περιφέρειες, οι πολίτες και οι φορολογούμενοι που δεν υφίσταται καμιά συζήτηση για περικοπές δήθεν από το μνημόνιο και συνέχισε ότι ο «Καλλικράτης» σχεδιάστηκε πολύ πριν η χώρα μας καταφύγει στο δανεισμό που ήταν όπως επεσήμανε απαραίτητος για τη λειτουργία του ελληνικού κράτους.
Μάλιστα, τα απαραίτητα όμως θα μας φάνε κ. Ραγκούση..... τα απαραίτητα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: