Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

Καθοριστικά και κρίσιμα για όλους τους υποψηφίους δημάρχους του νέου μας δήμου θα αποδειχθούν τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Ως την ώρα που οι δείκτες των ρολογιών θα δείξουν 11.59, έχουν τη δυνατότητα οι επικεφαλής των συνδυασμών να υποβάλουν τους συνδυασμούς που θα έχουν συγκροτήσει για να μπορέσουν να λάβουν μέρος στην εκλογική μάχη της 7ης Νοεμβρίου.
Ουσιαστικά όλοι βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με τον χρόνο, μιας και η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, αφού οι όποιες επαφές και βολιδοσκοπήσεις που μπορούν να κάνουν, είναι σήμερα και ως το βράδυ της Κυριακής.
Η ανακήρυξη των συνδυασμών των υποψηφίων θα γίνει τη δέκατη πέμπτη ημέρα πριν από την ψηφοφορία, δηλαδή η εγκυρότητα των συνδυασμών θα ανακοινωθεί ως το βράδυ του Σαββάτου της 23ης Οκτωβρίου, από το πρωτοδικείο Χανίων.

Υπομονή λοιπόν δυο μέρες για να μάθουμε τα ονόματα των υποψηφίων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: