Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ

Ο κ. Καλαϊτζάκης Γεώργιος στις 4-10-2010 και 13-10-2010 έβγαλε δύο αντικρουόμενες ως προς το περιεχόμενό τους επιστολές.
Στην πρώτη αναφέρει ότι η Ανεξάρτητη Συνεργασία Δήμου Κισάμου αδυνατεί να συγκροτήσει πλήρες, αξιόπιστο και αξιόμαχο ψηφοδέλτιο και στη δεύτερη επιρρίπτει ευθύνη σε μένα ότι αρνήθηκα να συνεχίσω μέχρι τέλος.
Να μας απαντήσει ο κ. Καλαϊτζάκης Γιώργος σε ποια από τις δύο επιστολές λέει την αλήθεια, ή μήπως το ψέμα, η πατρωνία και η κομματική μεθόδευση είναι συνακόλουθο της πολιτικής του καριέρας;
Στη συνάντηση της 26-9-2010, ημέρα Κυριακή, αποφασίσαμε από κοινού με τον κ. Καλαϊτζάκη και μετά από εσωτερική διαβούλευση, ότι ο μόνος συνδυασμός που υπηρετεί στην πράξη τις βασικές αρχές μας, ήταν του κ. Κουκουράκη Κωνσταντίνου, ο οποίος και αποδέχτηκε στο σύνολό τους όλες τις βασικές αρχές του προγράμματος.
Την ίδια μέρα το πρωί είχε προηγηθεί συνάντηση της κ. Σκουλάκης Φρόσω και του κ. Καλαϊτζάκη ο οποίος μου μετέφερε ότι η κ.Σκουλάκη Φρόσω δεν συμφωνεί με τους  όρους.
Με βάση αυτά καλέσαμε τον κ. Κουκουράκη Κωνσταντίνο για επισημοποίηση της συμφωνίας, όπως και έγινε.
Την επόμενη κιόλας μέρα ο κ. Καλαϊτζάκης Γιώργος ξέχασε τη μεταξύ μας συμφωνία και το ότι είναι μέλος μιας Ανεξάρτητης Κίνησης και για λόγους ανασφάλειας και αναστολών επέστρεψε πίσω στο ¨κομματικό μαντρί¨.
Εκεί μετά από συνεχείς συσκέψεις αποφασίστηκε η μετάβασή του σε άλλο ¨κομματικό μαντρί¨ για να μπορέσουν από κοινού να μεθοδεύσουν με ποιο τρόπο θα
εξασφαλίσουν τις "καρέκλες" και θα εξυπηρετήσουν ρουσφετάκια αφήνοντας κατά μέρος το συμφέρον της Κισάμου
Έτσι διέσπασε μία κίνηση απογοητεύοντας δεκάδες απλούς πολίτες που μας  πίστεψαν.
Γιατί ο κ. Καλαϊτζάκης Γεώργιος δεν τολμά να κατέβει ο ίδιος στις εκλογές σαν Δημοτικός Σύμβουλος, αλλά βάζει άλλους να θυσιαστούν ενώ αυτός ετοιμάζει την καρέκλα και τη γραβάτα του ειδικού συμβούλου;
Πρέπει ο δημότης της Κισάμου να καταδικάσει όλους αυτούς που αναπαράγουν φαινόμενα ύποπτων συναλλαγών, διαφθοράς, κομματικής σκοπιμότητας, υποσχέσεων, ρουσφετολογικών παροχών, αν θέλουμε να μη βουλιάξει ακόμα περισσότερο η Κίσαμος.
Ας πάρουμε σαν παράδειγμα ποιοι μηχανισμοί, νοοτροπίες χρεοκόπησαν την Ελλάδα;
Μήπως είναι οι ίδιοι και στην Κίσαμο
Τελειώνω με τη ρήση του Διονύση Σαββόπουλου:
«Πως είναι δυνατόν άνθρωποι που μας φέραν ως εδώ να μας σώσουν τώρα»
 Κουνελάκης Στέλιος
Δημοτικός Σύμβουλος Κισάμου

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Καλαϊτζάκης δεν κατεβαίνει στις εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος γιατί σέβεται τους 891 Κισαμίτες που τον επέλεξαν ως επικεφαλή της Α.Σ.ΔΗ.Κ. Τώρα οφείλεται εσείς κ. Κουνελάκη να μας εξηγήσετε πώς κάνετε στροφή 180 μοιρών, και κατεβαίνετε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και "δανείζετε" το παλαιό όνομα του συνδυασμού σας στον συνδυασμό του κ. Κουκουράκη? Αυτό δείχνει μία συμφωνία κάτω από το τραπέζι και ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι για την απομάκρυνση του άξιου κ. Καλαϊτζάκη από τα δρώμενα της Κισάμου.