Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΣΑΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΣΙΝΕΜΑ

Κρατάω ένα τεράστιο αρχείο από ντόπιες εφημερίδες και αποκόμματα που έχουν σχέση με την περιοχή μας. Καιρός λοιπόν να βγάζω σιγά-σιγά μερικά από αυτά για να φρεσκάρω την μνήμη μερικών!!!
Εφημερίδα Νέοι Ορίζοντες σελίδα 10 Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2004 
Έργα που έχει ανάγκη ο δήμος Μηθύμνης είναι ο τίτλος και είναι ένα υπόμνημα του πρώην δημάρχου κ. Δαράκη, προς τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ τότε, τον κ. Χριστοδουλάκη!
Ήταν από την επίσκεψη του τότε υπουργού στον δήμο Μηθύμνης και το υπόμνημα που του έδωσαν τότε λέει:
4) Χρηματοδότηση μελέτης παραλιακού δρόμου Νοπήγεια-Καστέλλι και έργων εξωραϊσμού (διαδημοτικό έργο) για την αναβάθμιση και ανάπτυξη της παραλιακής ζώνης των δύο δήμων! 
..και καταλήγει 
Θεωρούμε ότι αυτά είναι τα κύρια προβλήματα του δήμου μας, και η λύση τους θα επιφέρει την αειφόρο ανάπτυξή στην περιοχή......
-Ουδέν σχόλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: